Mimarlar Odası E-İmza Anlaşmasında 2024 Yılı Fiyatlandırması

Üyelerimizin avantajlı fiyatlarla e-imza hizmetinden faydalanabilmesi için Mimarlar Odası ile TÜRKTRUST arasında imzalanan protokol devam ediyor. Bu protokol kapsamında 1 yıl için 829 TL, 2 yıl için 1159 TL, 3 yıl için 1499 TL ücret ödeyerek üyelerimizin e-imza paketine (Nitelikli Elektronik Sertifika+Akıllı Kart+Kart Okuyucu) sahip olabileceğini bilgilerinize sunarız. Üyelerimiz, bağlı olunan birimden bağımsız olarak;  TÜRKTRUST’ın ofislerinin bulunduğu illerde (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Trabzon) doğrudan TÜRKTRUST’a başvurup anında e-imza alabilecektir. TÜRKTRUST’ın ofislerinin bulunmadığı il ve ilçelerde ise Mimarlar Odası birimlerine başvurabilecektir. Normalde noter kanalıyla gerçekleştirilip ödeme yapılmasını gerektiren resimli kimlik kontrolü işlemi, yetkilendirilmiş Oda birimimizde (bkz. Ek 1) ücretsiz olarak yapılacaktır. Gerekli belgeler (bkz. Ek2 ve Ek3) düzenlenip TÜRKTRUST’a Oda birimimiz tarafından posta ile gönderilecek, ardından süreç TÜRKTRUST tarafından yürütülecek ve e-imza paketi üyeye gönderilecektir. Yetkilendirilmiş Oda birimlerimizde sürecin nasıl yürütüleceği ile ilgili bilgilendirme Ek 4’te yer almaktadır. Üyelerimizin bu protokolden yararlanabilmeleri için güncel Oda kimlik kartına sahip olması ve geçerliliğini yitirmiş kimlik kartına sahip üyelerimizin kimliklerini mutlaka yenilemeleri gerekecektir. Konu ile ilgili bilgi almak için Genel Merkez’den Melis Özge Gayretli (312 417 37 27) ile ya da TÜRKTRUST ile (312 480 62 61) görüşülebilir.

TÜRKTRUST NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA SAHİBİ TAAHHÜTNAMESİ Tıklayın

E-İMZA BAŞVURU FORMU Tıklayın